arrow-right-curvedarrow-rightbolt_black_24dpcaret-downcaret-leftcaret-rightcaret-upcheckbox-activecheckboxchevron-down-regularclosecoaches-bgcontent-faqcurl-reversecurldone_black_24dpdone_green_24dpdown-arroweast_black_24dpeast_green_24dpevent_black_24dpexpand_less_black_24dpexpand_more_black_24dpfacebook-colorfacebook-monofervent-rozefooter-top-bggoogleplus-colorgoogleplus-monogreen-blobgroups_black_24dphamburger-desktopicon-aanmeldenicon-faqicon-vraaginstagram-colorinstagram-monolink-colorlink-monolinkedin-colorlinkedin-monolocal_activity_black_24dplong-arrow-downlong-arrow-leftlong-arrow-rightlong-arrow-upmail-colormail-mononav-closenav-iconorange-backingorange-footerorange-vector-bgperson_black_24dppink-backingplace_black_24dpradio-activeradioscroll-upsearch-iconsearchsettingssport-bgswipe_black_24dpswiper-cursortwitter-colortwitter-monowave-1whatsapp-colorwhatsapp-monoyellow-cyoutube-coloryoutube-mono

Veel gestelde vragen

De sport- en cultuurcoaches van de gemeente Oost Gelre helpen je graag met het vinden van een passende vrijetijdsbesteding. Hier vind je een aantal veel gestelde vragen. Wellicht zit het antwoord op jouw vraag hier al bij. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met één van ons op.

We helpen je graag!

veel gestelde vragen

Over de Vrijetijdsmakelaar

Zijn er kosten verbonden aan dit platform?

Gebruik van dit platform is, voor zowel aanbieders van activiteiten, als bezoekers, geheel gratis.

Ik heb een activiteit die ik graag op het platform wil zetten. Hoe doe ik dat?
voorbeeld van registratie pagina

Via deze link kun je als aanbieder een account aanmaken.

Bij wie kan ik terecht met vragen?

De gezichten achter dit platform zijn de sport- en cultuurcoaches van de gemeente Oost Gelre. Ieder heeft zijn of haar aandachtsgebied en zij helpen je graag met het vinden van een passende vrije tijds besteding. Bij hen kan je terecht met vragen. 

Waarom dit platform?

Op dit platform wordt het vrijetijdsaanbod binnen de gemeente Oost Gelre op één overzichtelijke plek gepresenteerd. Alles wat er te doen is in de vrije tijd, krijgt hier een plek. De gezichten achter dit platform zijn de sport- en cultuurcoaches van de gemeente Oost Gelre. Zij helpen je graag met het vinden van een passende vrije tijds besteding.

Voor wie is dit platform?

Dit platform is voor en door álle inwoners van Oost Gelre.

Aanmelden & inloggen

Ik heb een activiteit die ik graag op het platform wil zetten. Hoe doe ik dat?
voorbeeld van registratie pagina

Via deze link kun je als aanbieder een account aanmaken.