arrow-right-curvedarrow-rightbolt_black_24dpcaret-downcaret-leftcaret-rightcaret-upcheckbox-activecheckboxchevron-down-regularclosecoaches-bgcontent-faqcurl-reversecurldone_black_24dpdone_green_24dpdown-arroweast_black_24dpeast_green_24dpevent_black_24dpexpand_less_black_24dpexpand_more_black_24dpfacebook-colorfacebook-monofervent-rozefooter-top-bggoogleplus-colorgoogleplus-monogreen-blobgroups_black_24dphamburger-desktopicon-aanmeldenicon-faqicon-vraaginstagram-colorinstagram-monolink-colorlink-monolinkedin-colorlinkedin-monolocal_activity_black_24dplong-arrow-downlong-arrow-leftlong-arrow-rightlong-arrow-upmail-colormail-mononav-closenav-iconorange-backingorange-footerorange-vector-bgperson_black_24dppink-backingplace_black_24dpradio-activeradioscroll-upsearch-iconsearchsettingssport-bgswipe_black_24dpswiper-cursortwitter-colortwitter-monowave-1whatsapp-colorwhatsapp-monoyellow-cyoutube-coloryoutube-mono

Wie zijn wij?

Vrijetijdsmakelaar.nl is een platform voor en door alle inwoners van Oost Gelre. Op dit platform vind je een overzicht van alles wat je kunt doen in je vrije tijd.
De gezichten achter dit platform zijn de sport- en cultuurcoaches van de gemeente Oost Gelre. Wij helpen je graag met het vinden van een passende vrije tijdsbesteding.

De sport- en cultuurcoaches hebben alle een eigen aandachtsgebied. Klik op onze foto op de homepagina voor meer informatie en onze contactgegevens.

Veel plezier met het vinden van een passende vrije tijds besteding!

WBCSD-to-support-the-Task-Force-on-Nature-related-Financial-Disclosures-TNFD_i1140