arrow-right-curvedarrow-rightbolt_black_24dpcaret-downcaret-leftcaret-rightcaret-upcheckbox-activecheckboxchevron-down-regularclosecoaches-bgcontent-faqcurl-reversecurldone_black_24dpdone_green_24dpdown-arroweast_black_24dpeast_green_24dpevent_black_24dpexpand_less_black_24dpexpand_more_black_24dpfacebook-colorfacebook-monofervent-rozefooter-top-bggoogleplus-colorgoogleplus-monogreen-blobgroups_black_24dphamburger-desktopicon-aanmeldenicon-faqicon-vraaginstagram-colorinstagram-monolink-colorlink-monolinkedin-colorlinkedin-monolocal_activity_black_24dplong-arrow-downlong-arrow-leftlong-arrow-rightlong-arrow-upmail-colormail-mononav-closenav-iconorange-backingorange-footerorange-vector-bgperson_black_24dppink-backingplace_black_24dpradio-activeradioscroll-upsearch-iconsearchsettingssport-bgswipe_black_24dpswiper-cursortwitter-colortwitter-monowave-1whatsapp-colorwhatsapp-monoyellow-cyoutube-coloryoutube-mono

Advies nodig of heb je een vraag?

Wil je snel geholpen worden met een technische of inhoudelijke vraag bel gerust dan met onze sport- en cultuurcoach Talie Wijlens van Mazzel. Hij staat je met alle plezier te woord.
Telefoonnummer is : 0610910260

Wil je liever een email sturen. Mail dan naar info@vrijetijdsmakelaar.nl

 

fit-jpg

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met onze sportcoaches

Onze veel gestelde vragen

Dit platform is voor alle inwoners van Oost Gelre en aanbieders in Oost Gelre en wordt gefaciliteerd door de Gemeente Oost Gelre. De vrijetijdsmakelaar is ervan overtuigd dat sporten en bewegen voor iedereen plezier kan geven en zo’n belangrijke betekenis kan hebben in het leven van mensen. Voor hun gezondheid, voor ontmoeting, ontspanning en bijvoorbeeld werk.

Kies een van de onderwerpen