arrow-right-curvedarrow-rightbolt_black_24dpcaret-downcaret-leftcaret-rightcaret-upcheckbox-activecheckboxchevron-down-regularclosecoaches-bgcontent-faqcurl-reversecurldone_black_24dpdone_green_24dpdown-arroweast_black_24dpeast_green_24dpevent_black_24dpexpand_less_black_24dpexpand_more_black_24dpfacebook-colorfacebook-monofervent-rozefooter-top-bggoogleplus-colorgoogleplus-monogreen-blobgroups_black_24dphamburger-desktopicon-aanmeldenicon-faqicon-vraaginstagram-colorinstagram-monolink-colorlink-monolinkedin-colorlinkedin-monolocal_activity_black_24dplong-arrow-downlong-arrow-leftlong-arrow-rightlong-arrow-upmail-colormail-mononav-closenav-iconorange-backingorange-footerorange-vector-bgperson_black_24dppink-backingplace_black_24dpradio-activeradioscroll-upsearch-iconsearchsettingssport-bgswipe_black_24dpswiper-cursortwitter-colortwitter-monowave-1whatsapp-colorwhatsapp-monoyellow-cyoutube-coloryoutube-mono

Beweegmakelaars

Oost Gelre kent op dit moment twee beweegmakelaars.  

Vanaf mei 2021 zijn Jos Porskamp en Christian Reinders werkzaam als beweegmakelaar in Oost Gelre. Zij voeren hetgeen uit wat in het lokale sportakkoord beschreven staat om een brug te zijn van beweeg en/of sport vraag naar het onderbrengen bij de lokale sport- en beweegaanbieders. Zij ondersteunen op diverse manieren om heel Oost Gelre te laten bewegen.

“Als beweegmakelaar hebben we als functie om intermediair te zijn voor iedere Oost Gelrenaar die een sport of beweeg gerelateerde vraag heeft”, aldus beide heren.

Samen gaan ze op zoek naar de mogelijkheden die in Oost Gelre geboden worden op beweeg en sportgebied. Soms gaat het om plaatsing in een groep, maar vaak ook om individuele vraagstukken. Vanuit een persoonlijk beeld gaan we onderzoeken welke mogelijkheden het beste passen bij het individu.
Beide heren hebben een groot netwerk in het beweeg en sport aanbod in de gemeente Oost Gelre.

Jos en Christian